accon■avm

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Ambitie is goed als je dicht bij jezelf en je klant blijft. Alle acconavm -ers bewijzen dat elke dag.
Bij acconavm zijn we net zo ondernemend als onze klanten. Als ambitieuze stagiair, starter of professional profiteer je daar direct van. Je hebt al snel contact met ondernemers, bezoekt klanten op locatie en ziet dan ook veel bedrijven vanbinnen. Naast je vakkennis ontwikkel je zo je communicatieve en commerciële vaardigheden, waardoor je sneller groeit naar de rol van zelfstandig adviseur. Dicht bij ondernemers.

A is ambitieus en vindt groei van haar klanten maar zeker ook haar medewerkers erg belangrijk. Wij beschikken over ons eigen opleidingsinstituut, accon■avm academy. accon■avm academy is door meerdere beroepsorganisaties geaccrediteerd wat betekent dat de academy een erkende PE-instelling is en medewerkers incompany aan hun PE-plicht kunnen voldoen. accon■avm academy is door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geaccrediteerd en CEDEO toetst hiervoor driejaarlijks de kwaliteit van het instituut. Zij is ook erkend door de organisatie Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast is er de mogelijkheid om een van de beroepsopleidingen te volgen en voert accon■avm  ook haar eigen stagebureau, welke is erkend door de NBA.

We zoeken collega’s die net zo ambitieus zijn als onze ondernemers. Om de ondernemers te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. En hoe je voldoening haalt uit je werk. Interesse? Kijk dan op www.werkenbijacconavm.nl.

Terug naar het overzicht