Actief Werkt!

“Onze kernwaarden zijn persoonlijk, dichtbij en doen”. Je kunt online veel regelen, maar je leert mensen het beste kennen met een persoonlijk gesprek. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we in staat de competenties van een kandidaat te vertalen en de beste match te maken voor de werkgever.

Persoonlijk
“Persoonlijk” staat centraal ik onze cultuur. Zo gaan we met elkaar om. We willen dat onze klanten, flexcollega’s en collega’s zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in elkaar te tonen.

Dichtbij
Mensen zijn ons werk. Daarom willen wij dichtbij zijn. Dicht bij onze opdrachtgevers en flexcollega’s. Zowel letterlijk als figuurlijk. Wij openen nieuwe vestigingen in de regio en “in huis” bij onze klant. Zo zitten we om de hoek als iemand ons nodig heeft en weten we wat er speelt.

Doen
Wij zijn betrokken en zetten net een stapje extra. Wij komen onze beloftes na. Met flexcollega’s en klanten denken we mee. Dat betekent een actieve, ondernemende houding met ruimte voor persoonlijke inbreng. Hier staan we voor, zo maken we het waar.

Terug naar het overzicht