Lancering HR Netwerk Zeeland

Uitnodiging Donderdagmiddag 13 juni: Zeeuws HR event
Locatie: Timmerfabriek in Vlissingen
Bent u HR-professional? Dan weet u als geen ander dat Zeeland een krappe arbeidsmarkt heeft. Op termijn ontstaan tekorten in alle sectoren en op alle niveaus. Het opvullen van deze vraag is voor individuele werkgevers lastig. Samen bereik je meer. Daarom bundelen Zeeuwse werkgevers nu de krachten om de uitdaging op de Zeeuwse arbeidsmarkt en de strijd om talent aan te gaan. Het Aanvalsteam Arbeidsmarkt, waarin bedrijfsleven, onderwijs en overheid samenwerken, wil tijdens dit event HR-professionals samenbrengen, van elkaar laten leren, trends en ervaringen delen, nadenken over nieuwe manieren van werving en gezamenlijke initiatieven verder versterken en opzetten. Het wordt een interactieve middag met inspiratiesessies voor HR-professionals, directie- en bestuursleden. Komt u ook? Programma
12.30 uur Inloop met koffie & thee (geen lunch voorzien)
13.00 uur Zicht op de Zeeuwse arbeidsmarkt Plenaire aftrap over de Zeeuwse arbeidsmarkt, in gesprek met deskundigen en aanwezigen in de zaal over uitdagingen waar we voor staan en mogelijke oplossingen. Onder leiding van dagvoorzitter Peter Joosse (voormalig eindredacteur Omroep Zeeland en Statengriffier Provincie Zeeland).
14.00 tot 15.00 uur Ronde 1 Interactieve werksessies rondom 10 thema’s Kennis en ervaringen delen tijdens verschillende deelsessies.
Korte pauze
15.15 tot 16.15 uur Ronde 2 Interactieve werksessies rondom 10 thema’s Kennis en ervaringen delen tijdens verschillende deelsessies.
Korte pauze
16.30 uur Wat heeft dit event mij gebracht? Samen met gedeputeerde Jo-Annes de Bat blikken we terug op de middag en kijken we vooruit: wat kunnen we voor elkaar betekenen?
17.15-18 uur Borrelen en netwerken Zeeuws hapje en drankje geserveerd door chefkok Michel Louws

Tijdens de interactieve sessies krijgt u meer inzicht in en praat u mee over actuele thema’s als huisvesting, trends in werving en selectie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, 55-plussers aan het werk en hoe word je als bedrijf een aantrekkelijke werkgever. U doet mee aan twee sessies. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging waarin u uw voorkeur voor drie themasessies kunt aangeven. Bij de indeling proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen.
Meld u nu aan via deze link.

Meer info: www.zeeland.nl/arbeidsmarkt