Samen slagen we wel!

De WrX Road Shows zijn een initiatief van Zeeland Business en bedoeld om onderwijs, educatie en bedrijfsleven samen te brengen, om via krachtenbundeling de Zeeuwse arbeidsmarkt te versterken. Een vitale Zeeuwse arbeidsmarkt is van groot belang voor de leefbaarheid van de regio. Bij de onderwijsinstellingen, de overheid en het bedrijfsleven staat dit onderwerp hoog op de agenda.

 

Roadshow Schouwen-Duiveland

Ondernemerskring Schouwen-Duiveland, de gemeente, HZ University of Applied Sciences, Scalda en Pontes Pieter Zeeman gaan een samenwerkingsverband aan voor een vitale arbeidsmarkt.

Samen met Zeeland Business organiseerden zij op 9 april 2019 een WrX Road Show voor ondernemers op Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee. Voormalig minister-president Jan Peter Balkenende is was de keynote spreker van deze avond. Hij sprak: “Ik heb geleerd dat één van de voorwaarden voor een succesvol land is dat ze innovatief moeten zijn. Een samenleving is sterker bij een vitale arbeidsmarkt. Dat is ook hier nodig.” Ook tekenende de partijen deze avond een convenant om de samenwerking kracht bij te zetten.

Omroep Zeeland was bij Roadshow Schouwen Duiveland aanwezig
Klik hier voor het artikel inclusief video.

 

© Ernesta Verburg

Zeeland Business
Zeeland Business
WrX partner de Zuidhoek
De Zuidhoek
WrX partner Scalda
Scalda
WrX partner Pontes Pieter Zeeman
Pontes Pieter Zeeman
WrX partner HZ University
HZ University of Applied Sciences
WrX partner Ondernemerskring SD
Ondernemerskring Schouwen Duiveland