Word trainee informatiespecialist!

 

Zeeland Business WrX heeft in samenwerking met VHIC een nieuw dienstverleningsconcept ontwikkeld: het opleiden van trainees Informatiespecialist/information engineer.
Uit onderzoek is gebleken dat met name deze functies, binnen DIV-afdelingen, in Zeeland moeilijk te vervullen zijn. Wij willen dat anders aanpakken. De bedoeling is talent voor Zeeland te behouden en zo te komen tot een permanente en duurzame invulling van vacatures. Via een traineeship wordt de medewerker opgeleid voor een functie die passend is binnen uw organisatie, passend voor de trainee.
Bekijk hieronder de vacature én lees de mogelijkheden voor het inzetten van een trainee in uw bedrijf!

Trainee informatiespecialist gezocht!

WrX! is op zoek naar een Trainee Informatiespecialist die, onder begeleiding van een coach, zich binnen de overheid wil ontwikkelen als professioneel Informatiespecialist. In dit traineeship combineer je werk met vakinhoudelijke trainingen, vaardigheidstrainingen en een online leerplatform. Hiernaast ontvang je persoonlijke begeleiding bij jouw ontwikkeling en wordt er een leerplan met je opgesteld.

In de beginfase van je traineeship zal je je voornamelijk gaan bezighouden met (digitale) postregistratiewerkzaamheden en diverse administratieve taken. Naast je dagelijkse werkzaamheden volg je 1 dag per week naar de opleiding Adviseur Informatiemanagement waarin je verder wordt opgeleid als Informatiespecialist. De zaken die je leert, kan je direct toepassen in de praktijk. Als je wat verder bent ingewerkt ga je daarnaast ook meehelpen aan het in kaart brengen en inrichten van de werkprocessen binnen de organisatie. Kortom een afwisselende job met volop mogelijkheden om jezelf verder door te ontwikkelen!

Wat zoeken we in jou?

  • afgeronde mbo opleiding of hoger
  • enthousiasme, leergierigheid, een open blik op de wereld
  • analytisch en relativerend vermogen
  • mondelinge en schriftelijke vaardigheden om jezelf helder uit te drukken
  • integriteit en betrouwbaarheid

 

Deze functie is zowel interessant als je schoolverlater bent of als je al administratieve werkervaring hebt opgedaan maar jezelf graag wilt omscholen.
Dit betreft een functie voor 36-40 uur per week (incl. opleidingsuren).
Momenteel hebben wij ruimte voor het plaatsen van een trainee bij overheidsinstanties in Zeeuws- en in de Bevelanden.

 

Over WrX!
WrX! helpt jou aan een leuke job binnen de overheid waarin je werken gaat combineren met leren.
Onze traineeships zijn erop gericht om jou te begeleiden jezelf te ontwikkelen als Informatiespecialist. Je komt in eerste instantie bij ons in dienst waarbij je na afronding van jouw traineeship een contract krijgt aangeboden bij de overheidsinstantie waar je het traineeship hebt doorlopen. Good to know: je hoeft zelf geen geld te investeren want jouw opleidingskosten nemen wij voor onze rekening!

Meer weten? Stuur dan je vraag of CV met korte motivatie naar Ad van Heijst (ad.vanheijst@vhic.nl) en hij neemt contact met je op!

 

 

—————————————————————————————————————

 

Zet een trainee informatiespecialist in in uw bedrijf!

Een trainee sluit een overeenkomst met ons zodra wij een plaatsingsovereenkomst met u hebben geregeld.  U heeft dan al gekozen voor de specifieke trainee en met hem of haar kennis gemaakt. Samen met u bepalen wij welke opleiding de trainee gaat volgen na plaatsing. Hiervoor werken wij samen met VHIC en de Zeeland Business Academy. VHIC is een landelijk gerenommeerd advies- en projectmanagementbureau, dat als doelstelling heeft structuur te brengen in informatie vanuit een voortdurende bron van vernieuwing. De Zeeland Business Academy brengt diverse vakopleidingen samen binnen de Zeeuwse regio.

Vanuit deze bekendheid met de markt en de dienstverlening krijgen onze trainees begeleiding en een vakopleiding. Zeeland Business staat met haar netwerkervaring garant voor een goede match tussen opdrachtgever en medewerker.

Onze drijfveer
Onze drijfveer is om gemotiveerde medewerkers, die graag in Zeeland werken, te plaatsen in Zeeuwse organisaties. Medewerkers, die goed opgeleid worden en klaar zijn voor de digitale maatschappij van morgen. Die kunnen doorgroeien in de organisatie waar zij als trainee zijn gestart. En de trainee tekent geen opleidingsovereenkomsten, waardoor hij of zij met handen en voeten aan de organisatie is gebonden. Verder kunt u, na afloop van de termijn, de trainee kosteloos overnemen.

Onze trainees
Wij kunnen u een medewerker leveren die de intentie heeft zich te gaan ontwikkelen tot informatiespecialist/adviseur record- en informatiemanagement/information engineer, op zowel universitair als hbo-niveau.
Een trainee wordt geplaatst in uw organisatie gedurende 2400 werkuren. Naast dagelijkse werkzaamheden volgt de trainee een vakopleiding in het informatiemanagement en lost hij/zij vraagstukken op over beheer en behoud van digitale informatie. Deze opleiding tot informatiespecialist/adviseur record- en informatiemanagement wordt verzorgd door de VHIC faculty, (te vinden op www.vhic.nl ). Zeeland Business zorgt voor het netwerkplatform.

U hoeft in deze ontwikkeling niet te investeren: de opleidingen maken deel uit van de plaatsingsovereenkomst.

Zet een trainee informatiespecialist in
Bent u geïnteresseerd in de inzet van een trainee informatiespecialist in uw organisatie?
Mail: Ad.vanHeijst@vhic.nl
Onderwerp:  “Informatiespecialist in mijn organisatie”