Word trainee informatiespecialist/information engineer!

 

Zeeland Business WrX heeft in samenwerking met VHIC een nieuw dienstverleningsconcept ontwikkeld: het opleiden van trainees Informatiespecialist/information engineer. Uit onderzoek is gebleken dat met name deze functies, binnen DIV-afdelingen, in Zeeland moeilijk te vervullen zijn. Wij willen dat anders aanpakken. De bedoeling is talent voor Zeeland te behouden en zo te komen tot een permanente en duurzame invulling van vacatures. Via een traineeship wordt de medewerker opgeleid voor een functie die passend is binnen uw organisatie, passend voor de trainee.

Een trainee sluit een overeenkomst met ons zodra wij een plaatsingsovereenkomst met u hebben geregeld.  U heeft dan al gekozen voor de specifieke trainee en met hem of haar kennis gemaakt. Samen met u bepalen wij welke opleiding de trainee gaat volgen na plaatsing. Hiervoor werken wij samen met VHIC en de Zeeland Business Academy. VHIC is een landelijk gerenommeerd advies- en projectmanagementbureau, dat als doelstelling heeft structuur te brengen in informatie vanuit een voortdurende bron van vernieuwing. De Zeeland Business Academy brengt diverse vakopleidingen samen binnen de Zeeuwse regio.

Vanuit deze bekendheid met de markt en de dienstverlening krijgen onze trainees begeleiding en een vakopleiding. Zeeland Business staat met haar netwerkervaring garant voor een goede match tussen opdrachtgever en medewerker.

 

Onze drijfveer
Onze drijfveer is om gemotiveerde medewerkers, die graag in Zeeland werken, te plaatsen in Zeeuwse organisaties. Medewerkers, die goed opgeleid worden en klaar zijn voor de digitale maatschappij van morgen. Die kunnen doorgroeien in de organisatie waar zij als trainee zijn gestart. En de trainee tekent geen opleidingsovereenkomsten, waardoor hij of zij met handen en voeten aan de organisatie is gebonden. Verder kunt u, na afloop van de termijn, de trainee kosteloos overnemen.

 

Onze trainees
Wij kunnen u een medewerker leveren die de intentie heeft zich te gaan ontwikkelen tot informatiespecialist/adviseur record- en informatiemanagement/information engineer, op zowel universitair/hbo als mbo-niveau. Een trainee wordt geplaatst in uw organisatie gedurende 2500 werkuren. Vier dagen per week werkt de trainee, de vijfde dag volgt hij of zij een gedegen vakopleiding, waarbij we het ontwikkelpad samen met u en de trainee bepalen.  Daarin houdt de trainee zich onder meer bezig met vraagstukken op het gebied van beheer en behoud van digitale informatie. Deze opleiding tot informatiespecialist/adviseur record- en informatiemanagement wordt verzorgd door de VHIC faculty, (te vinden op www.vhic.nl ).

U hoeft in deze ontwikkeling niet te investeren: de opleidingen maken deel uit van de plaatsingsovereenkomst.

Word trainee
Interesse om trainee te worden klik hier

Zet een trainee informatiespecialist in
Bent u geïnteresseerd in de inzet van een trainee informatiespecialist in uw organisatie? Klik hier